Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren dat door Telefoonhoesjes.com geleverd is - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Telefoonhoesjes.com geretourneerd moeten worden.

Bent u om de een of andere reden niet tevreden met het door ons geleverde product? Stuur dan een e-mail naar info@telefoonhoesjes.com en u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen. Vergeet u hierbij niet uw bestelnummer te vermelden.


U heeft het recht uw bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Telefoonhoesjes.com zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren dat door Telefoonhoesje.com geleverd is - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Telefoonhoesje.com geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »