De nieuwe Samsung Galaxy S7 is uitgekomen

De nieuwe Samsung Galaxy S7 is uitgekomen

Samsung heeft hun nieuwe vlaggenschepen aangekondigd: De Galaxy S7 en S7 Edge

Zoals gebruikelijk kondigt Samsung in het voorjaar hun nieuwe vlaggenschepen aan voor het daaropvolgende jaar, en dat is deze keer niet anders. Samsung gaat verder in de Galaxy S-lijn en brengt voor dit jaar de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge uit. 

Er zijn geen grote verschillen ten opzichte van de vorig jaar uitgebrachte S6. De standaard upgrades zijn natuurlijk weer aanwezig. Met een processor die een iets hogere kloksnelheid heeft, het interne geheugen dat met 4 GB iets verhoogd is ten opzichte van de 3 GB in de S6 en de behuizing die weer iets geoptimaliseerd is doet Samsung een aantal minimale upgrades. Er zijn echter 3 dingen die wel een noemenswaardige verbetering zijn. Allereerst voegt Samsung weer de mogelijkheid toe om je geheugen uit te breiden door middel van een MicroSD-kaart. Veel mensen maken inmiddels al gebruik van dataopslag in de cloud, maar het neemt niet weg dat uitbreidbaar geheugen ideaal is voor mensen die veel foto's, muziek en zware apps op hun mobiel hebben staan. De tweede verbetering is de camera. Samsung had met de 16-megapixel camera op de S6 al een uitstekende camera in hun telefoon gemonteerd, maar de camera in de S7 maakt zowaar nog betere kiekjes. Ondanks het feit dat het aantal megapixels is teruggeschroef van 16 naar 12 megapixels, maakt de S7 zichtbaar betere foto's. Het diafragma is vergroot van f/1.9 naar f/1.7, waardoor er meer licht in de lens komt. Dit in combinatie met minder megapixels levert vooral in donkere omgevingen zichtbaar betere foto's. De laatste merkbare verbetering die Samsung heeft doorgevoerd is de accuduur. De batterij is vergroot van 2550 naar 3000 mAh en in combinatie met de iets zuinigere SOC is dat duidelijk te merken. Zelfs met stevig gebruik is het heel moeilijk om het toestel leeg te krijgen in een dag. En dat is natuurlijk iets dat iedereen toejuigt.

Wij van Telefoonhoesjes.com spelen natuurlijk direct in op de komst van deze nieuwe telefoons en we zijn dan ook druk bezig met de komst van de nieuwste hoesjes, tempered glass en andere accessoires voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. U kunt deze binnenkort in onze webshop verwachten en houd dan ook de website in de gaten voor de laatste updates!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »