Compact en krachtig - De nieuwe iPhone SE

  • Geplaatst op
  • Door Sander Toering
  • 0
Compact en krachtig - De nieuwe iPhone SE

Apple komt met een nieuwe telefoon: de iPhone SE. De nieuwste technologie in een oud jasje.

Compact en krachtig -  De nieuwe iPhone SE 

De SE is het nieuwste model in de iPhone reeks van Apple. Het toestel heeft exact dezelfde behuizing als de iPhone 5s maar van de binnenkant is hij uitgerust met de nieuwste technologie.

De capaciteit van de iPhone SE is groter dan die van de iPhone 5S, maar kleiner dan die van de 6S. Doordat de SE beschikt over de zuinigere A9-SOC en een scherm heeft met minder pixels, gaat de batterij verbazingwekkend lang mee.

De specificaties zijn te vergelijken met die van de iPhone 6s. Doordat de iPhone beschikt over de nieuwste, zeer zuinige A9 processor is de telefoon razendsnel. De a9 processor beschikt over 2 64-bits processorkernen die een kloksnelheid van 1,8 gHz hebben. Het RAM-geheugen is ten opzichte van de 5S verdubbeld van 1 GB naar 2 GB, zodat er meer applicaties tegelijk kunnen worden gedraaid.

De 12 megapixel iSight camera is een kopie van de camera uit de iPhone 6S en maakt zeer scherpe foto’s. De camera beschikt over de mogelijkheid om filmpjes op te nemen in 4K en om in Full-HD slow motion te filmen. De camera aan de voorkant is exact dezelfde als die uit de iPhone 6 en schiet dus ook prima kiekjes.

Voordelen:
- Zeer lange batterijduur
- Klein / compact model. Dus handig voor mensen met kleinere handen
- Snelle A9 processor geschikt voor zware applicaties
- Een van de beste camera’s op de markt

Nadelen:
- Instapmodel beschikt over slechts 16 GB opslaggeheugen

Nog een groot voordeel van de iPhone SE is dat de behuizing exact dezelfde afmetingen heeft als de iPhone 5S. Alle hoesjes, tempered glass screen protectors en andere accessoires voor de 5S zijn dus volledig compatible met de SE. Deze zijn dus ook meteen te bestellen in onze webshop. Wees er snel bij en ga naar http://www.telefoonhoesjes.com/apple/iphone-5s-se/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »